top of page

Victorie Done For You:
E-mail Marketing

Je worstelt met het opzetten en uitvoeren van  e-mailmarketing campagnes die aanslaan bij jouw publiek en conversies opleveren? Je stuurt nog manueel nieuwsbrieven en wil dit automatiseren door middel van slimme e-mail marketing funnels? Je wil jouw e-maillijst doen groeien, maar weet niet hoe hieraan te beginnen? Of misschien doe je nog helemaal niet aan e-mail marketing en wil je hier dringend mee van start gaan.

 

Met mijn expertise in e-mailmarketing en email marketing automation kan ik je helpen een succesvolle campagne of funnel op te zetten en uit te voeren die leads en sales genereert en jouw omzet verhoogt.

Wat houdt Victorie Done For You e-mail marketing in?

E-mail marketing strategie

Ik help je graag met het opzetten van een e-mail marketing strategie. Ik start met te bepalen wat jouw bedrijf voornamelijk met de campagnes wil bereiken.

Daarna leer ik meer over de behoeften, interesses en voorkeuren van jouw klanten, evenals de manier waarop jouw product of dienst oplossingen kan bieden voor hun problemen.

Op basis van de grootte van jouw huidige database, jouw doelstellingen en budget, teken ik een e-mail strategie uit. Die omvat al dan niet strategieën om jouw database te doen groeien door middel van slimme Facebook Ads of andere advertenties.

Stuur je nog manueel nieuwsbrieven uit met Mailchimp of een ander programma? Dat is erg tijdrovend en vaak inefficiënt. Ik help je graag omschakelen naar een automated email marketing systeem via Mailblue, Active Campaign, GetResponse, Mautic of een andere email service provider.

E-mail funnel uittekenen

Op basis van jouw doelstellingen en doelgroepen breng ik de e-mail funnel in kaart door een visuele voorstelling te maken van de verschillende stadia.

Voor iedere fase van de funnel bepaal ik de specifieke content die zal worden gebruikt om de subscribers te binden en hen naar de volgende fase van de customer journey te leiden.

Content creatie emails

Ik schrijf overtuigende e-mail content en subjects, voorzie mooie e-mail templates en bouw bovenstaande funnel helemaal uit van A tot Z. 

A/B testen

Testen is van cruciaal belang in email marketing. Ik experimenteer met verschillende e-mail onderwerpen, copy, afbeeldingen en templates om te bepalen wat het beste aanslaat bij jouw publiek. Ook het bouwen en A/B testen van dedicated landingspagina's neem ik voor mijn rekening.

E-mail marketing analytics

Meten is weten. Ik voorzie je daarom van regelmatige rapporten over de prestaties van jouw e-mail funnels en voer op basis van de resultaten optimalisaties uit.

Ontdek ook Victorie Train Your Team

Neem jij de touwtjes graag zelf in handen? Heb je een in-house marketeer die wel wat opleiding of begeleiding kan gebruiken?

 

Via Victorie Train Your Team kan je bij mij terecht voor 1-op-1 opleidingen rond automated email marketing. Ook opleidingen in groep zijn een mogelijkheid. De opleidingen kunnen online of op locatie doorgaan.

Barbara wie?

Hi! Mijn naam is Barbara Van Haver. Ik help bedrijven sneller groeien door slimme data-driven online marketing. 

 

Mijn digital marketing avontuur begon in 2014. Vanop Malta verzorgde ik jarenlang de digitale marketing voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Ik werkte er ook een tijdje als Marketing Director voor een digital publishing bedrijf.

In de zomer van 2018 vestigde ik mij terug in België en startte ik Victorie Media op.  Als Digital Marketing Freelancer hielp ik reeds meer dan 90 bedrijven in 15 verschillende sectoren met hun online marketing. Ik gaf bovendien marketingopleidingen aan junior profielen en stagiairs in diverse bedrijven.

Wil je jouw marketing aan mij uitbesteden en zo jouw bedrijf snel zien groeien? Of wil je zelf aan de slag en leren hoe je slim adverteert op Facebook en Instagram of Google? Wil je te weten komen hoe funnels jou kunnen helpen om leads om te zetten in klanten? Wil je leren hoe je jouw bedrijf voor jou laat werken in plaats van omgekeerd? Laat ons weldra samen een koffietje drinken!

2.png
ABOUT

Veronique Cobbaert loopbaanbegeleiding

“Barbara is zeer professioneel en goed in haar vak. Ze helpt me al een jaar met mijn marketing en dat verloopt perfect. Ik kan haar alleen maar aanbevelen."

Enkele van de awesome bedrijven die je voor gingen

CONTACT

Get in touch

Juij, weer een stap dichter bij jouw groei! Ik kom snel bij je terug.

bottom of page