top of page

Victorie Done For You:
hoger in Google met SEO

Je hebt heel wat geïnvesteerd in jouw website, maar moet vaststellen dat die niet zo hoog rankt in zoekmachines als je zou willen? Wat ben je met een mooie website wanneer niemand hem bezoekt? Juist, helemaal niets.

Met mijn expertise in SEO, kan ik je helpen de zoekmachine rankings van jouw website te verbeteren en meer organisch verkeer naar jouw site te leiden.

Wat houdt Victorie Done For You SEO in?

Keyword research

Via een grondig keyword research identificeer ik de beste trefwoorden voor jouw bedrijf. Ik gebruik hiervoor een combinatie van gratis tools zoals Google Keyword Planner en gespecialiseerde betalende tools zoals Semrush.

SEO strategie

Na de bepaling van jouw SEO-doelstellingen voer ik een grondige website-audit door. Dit omvat het analyseren van de sterke en zwakke punten van de SEO prestaties en het identificeren van technische problemen zoals broken links of ontbrekende meta tags.

Er wordt ook een concurrentieanalyse uitgevoerd om vast te stellen wat de concurrentie goed doet en waar er mogelijkheden zijn om te differentiëren. 

Wanneer bovenstaand keywordonderzoek, de SEO audit en de SEO concurrentieanalyse zijn gebeurd, wordt een contentstrategie ontwikkeld.

 

Deze strategie kan bestaan uit het creëren van nieuwe content, het optimaliseren van bestaande content, het aanpassen van de website-architectuur, linkbuilding etc.

Doorvoeren optimalisaties

Draait jouw website op Wordpress, Shopify, Wix, Squarespace of Webflow, dan voer ik alle optimalisaties zelf uit. Voor andere CMS-systemen werk ik graag samen met jouw websitebeheerder of developer. 

Ook het herschrijven van content en schrijven van nieuwe content zoals SEO-blogs, neem ik graag voor mijn rekening.

SEO analytics

Meten is weten. Ik voorzie je daarom van regelmatige rapporten over de rankings van jouw website. Deze rapporten worden getrokken uit Semrush, het gespecialiseerd SEO-programma waarmee ik jouw project aanmaak en opvolg. De resultaten worden nauw opgevolgd en er wordt bijgestuurd waar nodig.

Ontdek ook Victorie Train Your Team

Neem jij de touwtjes graag zelf in handen? Heb je een in-house marketeer die wel wat opleiding of begeleiding kan gebruiken?

 

Via Victorie Train Your Team kan je bij mij terecht voor 1-op-1 opleidingen rond SEO. Ook opleidingen in groep zijn een mogelijkheid. De opleidingen kunnen online of op locatie doorgaan.

Barbara wie?

Hi! Mijn naam is Barbara Van Haver. Ik help bedrijven sneller groeien door slimme data-driven online marketing. 

 

Mijn digital marketing avontuur begon in 2014. Vanop Malta verzorgde ik jarenlang de digitale marketing voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Ik werkte er ook een tijdje als Marketing Director voor een digital publishing bedrijf.

In de zomer van 2018 vestigde ik mij terug in België en startte ik Victorie Media op.  Als Digital Marketing Freelancer hielp ik reeds meer dan 90 bedrijven in 15 verschillende sectoren met hun online marketing. Ik gaf bovendien marketingopleidingen aan junior profielen en stagiairs in diverse bedrijven.

Wil je jouw marketing aan mij uitbesteden en zo jouw bedrijf snel zien groeien? Of wil je zelf aan de slag en leren hoe je slim adverteert op Facebook en Instagram of Google? Wil je te weten komen hoe funnels jou kunnen helpen om leads om te zetten in klanten? Wil je leren hoe je jouw bedrijf voor jou laat werken in plaats van omgekeerd? Laat ons weldra samen een koffietje drinken!

2.png
ABOUT

Veronique Cobbaert loopbaanbegeleiding

“Barbara is zeer professioneel en goed in haar vak. Ze helpt me al een jaar met mijn marketing en dat verloopt perfect. Ik kan haar alleen maar aanbevelen."

Enkele van de awesome bedrijven die je voor gingen

CONTACT

Get in touch

Juij, weer een stap dichter bij jouw groei! Ik kom snel bij je terug.

bottom of page