top of page

Victorie Done For You:
Social Media Advertising

Jouw advertenties op sociale media presteren niet zo goed als je zou willen? Je weet niet zeker hoe je ze kunt optimaliseren voor een maximale ROI? Of misschien adverteer je helemaal nog niet op sociale media en krijgt jouw bedrijf daarom niet de zichtbaarheid die het verdient?

Ik help jou met het opzetten en optimaliseren van doordachte campagnes op Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok die conversies stimuleren en zo jouw omzet verhogen.
 

Wat houdt Victorie Done For You social ads in?

Doelgroep bepaling

Ik werk met je samen om het juiste publiek voor jouw advertenties te identificeren, op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Hiervoor stel ik zogenaamde 'avatars' of 'personas' op.

Social media ads strategie

Wat wil je bereiken met social media ads? Is het voornamelijk om websiteverkeer te verhogen, leads te genereren, jouw verkoop te boosten of naamsbekendheid op te bouwen?

 

Op basis van jouw doelstellingen, budget en doelgroep selecteer ik de juiste targetingopties, biedingsstrategie, advertentieformaat en budgetverdeling.

Advertentie creatie

Ik ontwerp advertenties die de aandacht van jouw doelpubliek trekken en aanzetten tot actie. Visuals en copy worden door mij verzorgd of aangeleverd door jouw marketingafdeling.

A/B testen

Testen is van cruciaal belang bij social media advertising. Ik experimenteer met verschillende subdoelgroepen en advertentievarianten om te bepalen wat het beste aanslaat bij jouw publiek. Ook het bouwen en A/B testen van dedicated landingspagina's neem ik voor mijn rekening.

Social media ads analytics

Meten is weten. Ik voorzie je daarom van regelmatige rapporten over jouw advertentieprestaties en voer op basis van de resultaten optimalisaties uit.

Ontdek ook Victorie Train Your Team

Neem jij de touwtjes graag zelf in handen? Heb je een in-house marketeer die wel wat opleiding of begeleiding kan gebruiken?

 

Via Victorie Train Your Team kan je bij mij terecht voor 1-op-1 opleidingen rond Facebook en Instagram advertising. Ook opleidingen in groep zijn een mogelijkheid. De opleidingen kunnen online of op locatie doorgaan.

Barbara wie?

Hi! Mijn naam is Barbara Van Haver. Ik help bedrijven sneller groeien door slimme data-driven online marketing. 

 

Mijn digital marketing avontuur begon in 2014. Vanop Malta verzorgde ik jarenlang de digitale marketing voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Ik werkte er ook een tijdje als Marketing Director voor een digital publishing bedrijf.

In de zomer van 2018 vestigde ik mij terug in België en startte ik Victorie Media op.  Als Digital Marketing Freelancer hielp ik reeds meer dan 90 bedrijven in 15 verschillende sectoren met hun online marketing. Ik gaf bovendien marketingopleidingen aan junior profielen en stagiairs in diverse bedrijven.

Wil je jouw marketing aan mij uitbesteden en zo jouw bedrijf snel zien groeien? Of wil je zelf aan de slag en leren hoe je slim adverteert op Facebook en Instagram of Google? Wil je te weten komen hoe funnels jou kunnen helpen om leads om te zetten in klanten? Wil je leren hoe je jouw bedrijf voor jou laat werken in plaats van omgekeerd? Laat ons weldra samen een koffietje drinken!

2.png
ABOUT

Veronique Cobbaert loopbaanbegeleiding

“Barbara is zeer professioneel en goed in haar vak. Ze helpt me al een jaar met mijn marketing en dat verloopt perfect. Ik kan haar alleen maar aanbevelen."

Enkele van de awesome bedrijven die je voor gingen

CONTACT

Get in touch

Juij, weer een stap dichter bij jouw groei! Ik kom snel bij je terug.

bottom of page