top of page

Victorie Done For You:
Social Media Beheer

Word je ook moe van de druk om voortdurend aanwezig te zijn op sociale media? Of heb je het gevoel dat de expertise om jouw social media accounts te doen groeien ontbreekt? 

Als doorgewinterde freelance digitale marketeer ben ik er om de teugels van jouw sociale media kanalen in handen te nemen. Ik help je graag om het volledige potentieel van jouw Facebook, Instagram, Pinterest en Tiktok kanaal te benutten.

Wat houdt Victorie Done For You social beheer in?

Social media strategie

Per kanaal ontwikkel ik een social media-strategie die volledig is afgestemd op jouw merk en doelstellingen. Alles begint bij een goed doordachte strategie. Wat wil je vertellen, waarom, wanneer en hoe? 

 

"Without strategy, execution is aimless"

Social media kalender

Via een handige social media kalender die met jou gedeeld wordt, kan je steeds volgen wanneer welke content op welk kanaal gepost zal worden. De kalender kan worden opgesteld voor een maand of meteen voor drie of zes maanden. 

Content creatie social media

Heb jij groen licht gegeven voor de inhoud van de social media kalender, dan ga ik aan de slag met het creëren van de posts. Je kan zelf images en/of video's aanleveren, of ik kan dit (al dan niet in samenwerking met een fotograaf) voor mijn rekening nemen. 

Ik zorg voor engaging copy (teksten) bij de beelden en zet alles op voorhand klaar in de tool Later. Op die manier worden er nooit posts gemist.

Social media analytics

Meten is weten. Daarom hou ik de prestaties van jouw accounts nauw in de gaten en voorzie ik je van een maandelijks rapport over de groei en betrokkenheid.

Ontdek ook Victorie Train Your Team

Neem jij de touwtjes graag zelf in handen? Heb je een in-house marketeer die wel wat opleiding of begeleiding kan gebruiken?

 

Via Victorie Train Your Team kan je bij mij terecht voor 1-op-1 opleidingen rond Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok beheer. Ook opleidingen in groep zijn een mogelijkheid. De opleidingen kunnen online of op locatie doorgaan.

Barbara wie?

Hi! Mijn naam is Barbara Van Haver. Ik help bedrijven sneller groeien door slimme data-driven online marketing. 

 

Mijn digital marketing avontuur begon in 2014. Vanop Malta verzorgde ik jarenlang de digitale marketing voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Ik werkte er ook een tijdje als Marketing Director voor een digital publishing bedrijf.

In de zomer van 2018 vestigde ik mij terug in België en startte ik Victorie Media op.  Als Digital Marketing Freelancer hielp ik reeds meer dan 90 bedrijven in 15 verschillende sectoren met hun online marketing. Ik gaf bovendien marketingopleidingen aan junior profielen en stagiairs in diverse bedrijven.

Wil je jouw marketing aan mij uitbesteden en zo jouw bedrijf snel zien groeien? Of wil je zelf aan de slag en leren hoe je slim adverteert op Facebook en Instagram of Google? Wil je te weten komen hoe funnels jou kunnen helpen om leads om te zetten in klanten? Wil je leren hoe je jouw bedrijf voor jou laat werken in plaats van omgekeerd? Laat ons weldra samen een koffietje drinken!

2.png
ABOUT

Veronique Cobbaert loopbaanbegeleiding

5.png
“Barbara is zeer professioneel en goed in haar vak. Ze helpt me al een jaar met mijn marketing en dat verloopt perfect. Ik kan haar alleen maar aanbevelen."

Enkele van de awesome bedrijven die je voor gingen

CONTACT

Get in touch

Juij, weer een stap dichter bij jouw groei! Ik kom snel bij je terug.

bottom of page