top of page

Mijn freelance marketing services

In het huidige zeer competitieve online landschap is het belangrijker dan ooit om een sterke digitale marketing strategie te hebben. Die kan je onderscheiden van de massa en jouw doelgroep op een efficiënte manier helpen bereiken.

Als senior freelance digitale marketeer ben ik gespecialiseerd in het leveren van een reeks diensten die essentieel zijn voor bedrijven die willen gedijen in de digitale wereld. Kies vandaag nog voor een robuuste online aanwezigheid, meer betrokkenheid, conversie en groei!

Social Media Beheer

Ik help je een ijzersterke social media presence op te bouwen. Hiervoor wordt op basis van een doordachte strategie content van hoge kwaliteit gecreëerd en gedeeld  op de social media platformen van jouw keuze.

Meer info

Google Advertising

Google Ads-campagnes die leads en sales genereren en jouw omzet verhogen? Bij Victorie Media ben je aan het juiste adres voor Google Search, Display, Shopping, Performance Max en Video campagnes die het verschil maken.

Meer info

E-mail Marketing

Ik help je omschakelen van een manueel naar een automated e-mail marketing systeem, werk slimme e-mailmarketingfunnels uit van A tot Z en zorg ervoor dat jouw e-mail database groeit.

Meer info

Social Media Advertising

Op basis van een sterke strategie met slimme funnels, zet ik Facebook en Instagram campagnes op die betrokkenheid en conversies stimuleren. Ik help je ook graag met Pinterest en TikTok Ads.

Meer info

SEO

Op basis van grondig keyword research, een SEO audit en concurrentie-onderzoek help ik jouw rankings te verbeteren en meer organisch verkeer naar jouw website te trekken. Hiervoor gebruik ik high-end programma's zoals Semrush.

Meer info

Marketing Opleidingen

Met Victorie Train Your Team voorzie ik opleidingen op maat in social media beheer en advertising, Google Ads, SEO en e-mail marketing. Dit kan 1-op-1 of in groep en is geschikt voor bedrijfseigenaars en marketeers.

Meer info

Barbara wie?

Hi! Mijn naam is Barbara Van Haver. Ik help bedrijven sneller groeien door slimme data-driven online marketing. 

 

Mijn digital marketing avontuur begon in 2014. Vanop Malta verzorgde ik jarenlang de digitale marketing voor Belgische en Nederlandse bedrijven. Ik werkte er ook een tijdje als Marketing Director voor een digital publishing bedrijf.

In de zomer van 2018 vestigde ik mij terug in België en startte ik Victorie Media op.  Als Digital Marketing Freelancer hielp ik reeds meer dan 90 bedrijven in 15 verschillende sectoren met hun online marketing. Ik gaf bovendien marketingopleidingen aan junior profielen en stagiairs in diverse bedrijven.

Wil je jouw marketing aan mij uitbesteden en zo jouw bedrijf snel zien groeien? Of wil je zelf aan de slag en leren hoe je slim adverteert op Facebook en Instagram of Google? Wil je te weten komen hoe funnels jou kunnen helpen om leads om te zetten in klanten? Wil je leren hoe je jouw bedrijf voor jou laat werken in plaats van omgekeerd? Laat ons weldra samen een koffietje drinken!

2.png
ABOUT

Veronique Cobbaert loopbaanbegeleiding

“Barbara is zeer professioneel en goed in haar vak. Ze helpt me al een jaar met mijn marketing en dat verloopt perfect. Ik kan haar alleen maar aanbevelen."

Enkele van de awesome bedrijven die je voor gingen

CONTACT

Get in touch

Juij, weer een stap dichter bij jouw groei! Ik kom snel bij je terug.

bottom of page